Book The Guesthouse

Udsigt til haven The Guesthouse

The Guesthouse udlejes til private og pendlere eller expats/remote workers for både korte og længere ophold til getaways, familieferier og weekender. Det er det mest ideelle sted at tage et skrive- eller læseophold i naturskønne og rolige rammer, hvor du kan dyrke yoga eller havsvømning eller fx. holde dit næste middagsselskab med overnatning op til 6 gæster. Der er faciliteter til børn i form af trampolin og diverse havelegetøj, og Dronningmølle Strand ligger kun 13 minutters gå-afstand væk. Se mere under Oplevelser eller Slow Living her på siden for at få inspiration til dit næste ophold. 

Priser: 

1.490 DKK pr/nat i vintersæson (1. oktober – 31. marts)

1.990 DKK pr/nat i sommersæson (1. april til 30. september)

Check-in 14:00 Check-out 11:00

For kommercielle henvendelser for virksomheder varierer priserne afhængig af  omfang og forplejning. Kontakt værtinde og ejer Hayel Celik-Graversen via booking@theguesthouse.dk eller på telefon +45 53 89 53 10 for et tilbud.

Fordeling af værelser og sengepladser:

Soveværelse The Guesthouse

Master Bedroom

(Dobbeltseng 160 cm)

Anneks The Guesthouse

Anneks

(Dobbeltseng 160 cm)

Værelse The Guesthouse

Værelse 1

(Enkeltseng 90 cm) + plads til ekstra gulvmadras

Værelse The Guesthouse

Værelse 2

(Enkeltseng 90 cm)  

Reservationsbetingelser

 

Rengøringsgebyr:

Rengøringsgebyret udgør 499 kr. og tillægges prisen ved booking (minimum 2 nætter), medmindre andet er aftalt.

Sommerhuset efterlades, som man overtog det, dvs. at man skal selv stå for oprydning og sætte ting på plads både indenfor og udenfor. 

Brugt sengetøj og håndklæder mv. kommes i eller lægges i en bunke foran vaskemaskinen i entréen. Opvaskemaskinen må gerne fyldes og tændes ved check-ud. Alle vinduer lukkes og hoveddøren låses. Nøglen stilles tilbage i nøgleboksen.

Betaling 
Betaling af ophold sker via vores Smoobu bookingsystem i forbindelse med booking. Betalingsdetaljer fremgår af mailsvaret til din reservation.

Afbestilling/fortrydelsesret
En reservation kan afbestilles uden beregning 30 dage før ankomstdato
.

Afbestillinger modtaget under 30 dage før ankomstdato, debiteres hele 50 % af prisen for reservationen.

Ved afbestilling senere end 5 dage før ankomstdato, refunderes betalingen ikke, men kontakt os, så finder vi en løsning om booking en anden gang, hvis der er ledigt.

Tilkøb
Sengelinned og håndklæde er inkluderet i din booking. Senge vil være klargjort ved ankomst, og håndklæder forefindes i badeværelsesskabet.

Ekstra sengelinned kan lejes og bestilles mindst 2 dage forud for ankomst (75 kr. pr. sæt/person), eller medbring evt. selv. Skriv venligst til os.

Rygning
Der er rygeforbud indendørs i sommerhuset og annekset. Det udløser et tillægsgebyr på 5.000 kr. ved overtrædelse af rygeforbuddet.

Rygning er tilladt udendørs.

Kæledyr
Det er muligt i enkelte tilfælde at medbringe hund eller kat mod gebyr. Aftales nærmere, hvis muligt.