Samarbejdspartnere

The Guesthouse er – A Slow Living, Rental Vacations & Remote Work-Life – koncept skabt med tanke på fællesskaber, samtaler og udvikling. Derfor samarbejder vi med andre virksomheder, der bygger på samme værdier.

Hvis du er interesseret i at samarbejde med The Guesthouse, så er du velkommen til at sende dine idéer via kontaktformularen eller ringe til os på telefon +45 53 89 53 10.

Landfolk logo

The Guesthouse er på Landfolk

Når du lejer The Guesthouse gennem bookingplatformen Landfolk, nyder du godt af deres fordele, såsom at rengøring, forbrug og forsikring er inkluderet i én pris.

 The Guesthouse er stolte af at være blandt de håndplukkede sommerhuse, som Landfolk udlejer. Et Landfolk-sommerhus er karakteriseret ved 1) personlighed, 2) passionerede værter, 3) naturskønt område, og 4) kvalitet og gode løsninger.

The Guesthouse’s værtinde og ejer sætter stort pris på værtsfællesskabet hos Landfolk og kan kun opfordre til, at man opsøger mulighederne for selv at blive sommerhusvært hos Landfolk.

Logo

The Guesthouse & Ole Ditlev Nielsen, 20Skridt

Hayels største inspirationskilde til Slow Living i Danmark har været den anmelderroste forfatter og foredragsholder Ole Ditlev Nielsen, som har skrevet flere bøger og afholder kurser om det langsomme liv. På baggrund heraf har han skabt et fænomenalt univers kaldet 20Skridt, som handler om at lære at leve det enkle, langsomme og meningsfulde liv.

Siden mødet med Ole Ditlev Nielsen har Hayel dykket ned i filosofien bag Slow Living, og er nu en del af hans Slow Club, som er en fantastisk online-platform med undervisning og tips til, hvordan du kan starte med at leve slow. 

www.20Skridt.dk har masser at tilbyde, så vi kan blive klogere på os selv og tilværelsen.

I The Guesthouse Journal vil der løbende blive delt inspiration fra Ole Ditlev Nielsens bøger, som du kan købe fra hans webshop. Du kan også starte med at tilmelde dig hans søndagsskriv, for at få en idé om hans virke. God læselyst!

{

Create a Vision

Consider how we want to live our lives. We can only create the life we can see.

– Natalie Walton