Gør din livsstil enklere og mere simpel

Mar 30, 2023 | The Guesthouse Journal

Gør din livsstil enklere og mere simpel

Slow living og simpel levevis er ikke løsninger, der på magisk vis kan fjerne alle vanskelige opgaver eller forpligtelser i livet. En langsommere livsstil omfatter imidlertid at være mere selektiv over for, hvilke sociale planer du siger ja til, og minder os om at være realistiske, når vi sætter os selv opgaver, der skal udføres. Det er vigtigt ikke at forveksle travlhed med produktivitet – vi har alle brug for tid til at genoplade. Derudover opfordrer det at tage en langsommere tankegang dig til at tildele den rigtige tid til hver opgave i stedet for at skynde dig. Det handler om at gøre mindre, men gøre de ting, der betyder noget, bedre.

Slow living ryster de negative konnotationer af ordet ‘langsom’ (eng. slow). Det handler ikke om at være doven eller uproduktiv, snarere betyder langsom levevis at prioritere og gå let på dig selv, når det betyder noget. Ingen af os har mestret perfekt jonglering af arbejde, venner, familie, hobbyer og hjem – og det er ok at indrømme, at vi ikke altid har fundet ud af det.

“Slow living is a curious mix of being prepared and being prepared to let go. Caring more and caring less. Saying yes and saying no. Being present and walking away. Doing the important things and forgetting those that aren’t.”

– BROOKE MCALARY, SLOW